RICON

K-serie

De ruimtebesparende K-serie modellen van Ricon bieden de gebruiker optimaal bedieningsgemak en veiligheid. Doordat het platform halveert na opklappen heeft de bestuurder vrij zicht naar achteren. De krachtige hydraulische pomp verzekert een vlotte en stabiele bediening. De liften zijn standaard geschikt voor het liften van een gewicht tot 350kg.

De Ricon K-serie platformliften zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen, waardoor er voor vrijwel iedere situatie wel een geschikte oplossing voorhanden is.

Specificaties
Geschikt voor rolstoelen of scootmobielen tot 350kg
Bariatrische liften verkrijgbaar tot 500kg (Obesitas patiënten)
Gescheiden platformdelen (vast platform ook beschikbaar)
Volledig stalen constructie in hoogglans afwerking
Manueel back-up systeem in geval van calamiteiten of storingen
Eenvoudig bedienbare handbediening voorzien van magneet
Draadloze handbediening optioneel
5 jaar garantie
Terug naar ricon platformliften Neem contact met ons op
Ricon

Als toonaangevende fabrikant met meer dan 30 jaar ervaring, heeft Vapor Ricon een breed assortiment platformliften ontwikkeld voor gemakkelijke toegang tot het voertuig voor passagiers in een rolstoel. Ricon is opgericht in 1971, heeft het hoofdkantoor in Los Angeles en is de grootste en meest toonaangevende fabrikant ter wereld. Ruim 30 jaar ervaring en innovatie heeft dit merk tot marktleider gemaakt. Wereldwijd rijden er duizenden voertuigen rond, zowel particulier als commercieel (taxivervoer), voorzien van een Vapor Ricon platform lift. Zowel de S-serie rolstoellift, als de K-serie opvouwbare rolstoellift geven de gebruikers en hun begeleiders gemakkelijk toegang tot voertuigen. De ruimtebesparende voorzieningen maken het gebruik voor zowel gebruikers als eventuele begeleiders eenvoudig en veilig. Door de innovatieve ontwerpen bieden de liften naast ruimtebesparing ook de bestuurder (en overige passagiers) vrij zicht naar achteren. Veiligheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid zijn kenmerkend voor de Vapor Ricon platformliften.