Autoliften

Uw rolstoel of scootmobiel makkelijk en op een veilige manier meenemen in de auto?
U zit permanent in een rolstoel en wilt graag mee in de auto?

Dan bied het Harmar en Ricon liften assortiment diverse modellen waardoor er voor iedere situatie wel een oplossing te vinden is.
Welke lift voor u geschikt is, is mede afhankelijk van het feit of u permanent of niet permanent afhankelijk bent van een rolstoel.
Ook het type auto, rolstoel of scootmobiel speelt een grote rol bij het maken van de juiste keuze.

De liften van Harmar zijn bedoeld om rolstoelen of scootmobielen in en uit te laden zonder de gebruiker. De Ricon liften zijn gemaakt voor het meenemen van mensen, al dan niet met begeleider, die permanent in hun rolstoel zitten.

Hieronder kunt u de diverse mogelijkheden bekijken. Voor meer advies voor uw specifieke situatie kunt u uiteraard contact met ons opnemen!

Harmar
Kofferbak

Liften

Kofferbakliften

Kofferbakliften worden over het algemeen achter in de bagageruimte van de auto geplaats en maken het mogelijk om d.m.v. een bijgeleverde (draadloze) handbediening een scootmobiel of (elektrische) rolstoel in en uit de auto te hijsen. Afhankelijk van het model gaat het naar binnen of naar buiten draaien ook geheel elektrisch.

Alle kofferbakliften

Harmar
Platform

Liften

Harmar Platformliften

Platformliften of hybride liften combineren het beste van de kofferbak- en trekhaakliften. Het platform biedt een rij-op/rij-af mogelijkheid en laadt uw rolstoel of scootmobiel zonder enige moeite in of uit de laadruimte van uw auto.
Platform liften zijn een ideale oplossing voor mensen die door hun beperking niet in staat zijn om een kofferbaklift of vergelijkbaar te bedienen, maar wel hun rolstoel of scootmobiel willen meenemen. Het in- en uitladen gaat snel en eenvoudig zonder dat er extra hulpmiddelen noodzakelijk zijn en zonder enige begeleiding.

Harmar Platformliften

Ricon
Platform

Liften

Ricon Platformliften

De Ricon platformliften zijn gemaakt voor mensen die permanent afhankelijk zijn van een rolstoel en die met rolstoel en al in de auto willen reizen.

Ricon Platformliften