Autoliften

Ricon Platformliften

De Ricon platformliften zijn gemaakt voor mensen die permanent afhankelijk zijn van een rolstoel en die met rolstoel en al in de auto willen (mee)reizen. Hoewel u deze liften vaak in taxibussen ziet worden ze ook steeds vaker particulier ingezet. Gezinnen waarvan een gezinslid permanent in een rolstoel zit kan met een Ricon lift op een eenvoudige en veilige manier in de auto komen.
Ook in het geval dat de rolstoelgebruiker zelf rijd is een Ricon lift een perfecte lift om de auto in te komen (eventueel via de zijdeur)

De Ricon liften zijn in vele varianten verkrijgbaar en dit heeft alles te maken met onder andere de afmetingen van het platform. Door de grote verscheidenheid aan modellen is er voor iedere situatie wel een pasklare oplossing.

Het aanschaffen en inbouwen van een Ricon platformlift is dus een stukje maatwerk waarvoor wij u graag van advies voorzien.
Wilt u weten of de Ricon platformlift voor u een geschikte oplossing is? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

ricon K-serie

De ruimtebesparende K-serie modellen van Ricon bieden de gebruiker optimaal bedieningsgemak en veiligheid. Doordat het platform halveert na opklappen heeft de bestuurder vrij zicht naar achteren. De k...

Bekijk deze Ricon Platformlift
 

ricon R-serie

De opklapbare oprijplaten van Ricon zijn ontworpen voor het inladen van scootmobielen, rolstoelen of andere zware producten. De lichtgewicht aluminium R-serie modellen van Ricon bieden de gebruiker op...

Bekijk deze Ricon Platformlift
 

ricon S-serie

...

Bekijk deze Ricon Platformlift