MOVINGLIFE

ATTO Opvouwbare scootmobiel

    2011x1986
  • 4001x2252
  • 1429x1859
  • 4001x2252
  • 1429x1859
  • 3155x2042

De Atto van Movinglife is speciaal ontworpen om wanneer u dit wenst de scootmobiel eenvoudig mee te nemen in de auto, trein of zelfs het vliegtuig! De scootmobiel is in 10 seconden te transformeren in een handige trolly waardoor u de scootmobiel eenvoudig kunt vervoeren. Daarnaast kunt u de trolly in twee of drie delen splitsen waardoor de ATTO vrijwel in iedere kofferruimte van de auto past!

De kleine krachtige lithium batterij zorgt er voor dat u tot 15km kunt afleggen en is volledig opgeladen in slechts 4 uur.
De maximum snelheid van de ATTO 6 km/u

Specificaties
Snelheid6 km p/u
Actieradius15km
Totaal gewicht30kg
Gewicht trolly voorste deel12kg
Gewicht trolly achterste deel16.2kg
Gewicht accu1.85kg
Afmetingen als scootmobiel72cm x 39cm x 42cm (hxlxb)
Afmetingen als trolly90cm x 120cm x 56cm (hxlxb)
Maxiamale belastingtot 120kg
KleurWit
Terug naar scootmobielen Neem contact met ons op

movinglife

Het verhaal van Movinglife begint met een groep mensen die geloven dat mobiliteit van vitaal belang is voor mensen met een lichamelijke beperking, en dat alles in het werk moet worden gesteld om dit te bereiken. Ze besloten om een betere mobiliteitsoplossingen te ontwikkelen voor mensen waarbij hun onafhankelijkheid in het gedrang komt door een medische aandoening of gevorderde leeftijd te maken. Een team van zeer getalenteerde industrieel ontwerpers en ingenieurs uit verschillende disciplines kwamen samen en vormden een ervaren en creatief management. Drie jaar lang werkte dit team met hun ervaring, inspanningen en vaardigheden aan de ontwikkeling van hun eerste product: een scootmobiel die ingeklapt niet groter is dan een reiskoffer; een product dat op verschillende dingen kan lijken, maar niet een standaard scootmobiel. Om echt een verschil maken voor gebruikers, het bedrijf creatieve team moest twee zeer pijnlijke problemen die mensen met mobiliteitsproblemen worden geconfronteerd te overwinnen. De eerste is het gebrek aan transporteerbaarheid van de scooter tussen de ritten. Het eerste product van Moving Life voldoet aan de fysieke en emotionele behoeften van de gebruikers. Voorbij het moderne, iconische en frisse design, geeft dit product de gebruiker de vrijheid om overal te gaan en zelf te kiezen wanneer zelf te rijden en wanneer het te laten rollen.

De ATTO scootmobiel in actie!