VERMEIREN

Ceres 4 DeLuxe

    1410x2119
  • 1351x2030
  • 2053x1389
  • 2128x1416
  • 1416x2128

De Ceres 4 Deluxe is de ideale scooter voor binnen en buiten gebruik. Deze biedt net als het standaard model Ceres 4 comfort, elegantie en rijcomfort.

Deze scooter heeft een vernieuwde gestroomlijnde stuurkolom en een deltastuur. Dit stuur heeft het grote voordeel dat je de hendel naar je toe kan knijpen, wat zorgt voor beter rijgemak en rijcomfort. Het bedieningspaneel bestaat uit grote, duidelijk leesbare symbolen.

De Ceres 4 Deluxe heeft ook zwaardere batterijen ten opzichte van de Ceres 3 en 4. Hierdoor kan je toch een stuk langer/verder rijden.

Standaard voorzien van een spiegel, draaibare luxe stoel met hoofdsteun, mandje en anti-slip mat.
Opties als krukken-, stok- of rollatorhouder, een tweede spiegel en opbergbox ontbreken hier niet.

Specificaties
Snelheid15 km/u
Actieradius35km
Batterijen2 x 50 Amp
Kleurchampagne
Lengte131cm
Breedte61cm
Hoogte116cm
Bodemvrijheid10cm
Terug naar scootmobielen Neem contact met ons op
Vermeiren 2

VERMEIREN... Een Belgische fabrikant en wereldspeler die voorziet in manuele en elektronische rolstoelen en thuisverzorgingsproducten voor mensen met een beperkte mobiliteit om hun sociaal leven en onafhankelijkheid te vergroten. Sinds het geboortejaar 1957 is het basisprincipe nog steeds hetzelfde gebleven, namelijk dat de rolstoelen moeten worden aangepast aan de gebruiker en niet andersom. Het zogeheten "modulaire systeem" dat ze gebruiken, laat een snelle en gemakkelijke assemblage toe van de rolstoel zodat deze beantwoordt aan de persoonlijke noden en het comfort van de rolstoelgebruiker. Voor de productie wordt onder meer gebruikgemaakt van staal en aluminium. Alle Vermeiren producten zijn voorzien van het CE label.