VERMEIREN

Venus 4

    1543x1574

Met de Venus 4 haal je een luxueuze, gemakkelijk bruikbare (binnen) scootmobiel in huis.
Door de draaibare stoel kunt u gemakkelijk op- of afstappen. Door de batterijen er uit te halen en de stoel er af te halen kan je met hulp van het handvat de scootmobiel in 2 delen splitsen. Stuur plat leggen en nu kan je hem zelfs in de kleinste kofferbak opbergen.
Ook hier hebben het ergonomische stuur. Dit zorgt in combinatie met de instelbare stuurkolom voor een ultiem rijcomfort.

Specificaties
Snelheid6 km/u
Actieradius10-12km
Batterrijen12 Amp
Optioneel20 Amp
KleurBlauw
Ook in driewiel uitvoering verkrijgbaar
Terug naar scootmobielen Neem contact met ons op
Vermeiren 2

VERMEIREN... Een Belgische fabrikant en wereldspeler die voorziet in manuele en elektronische rolstoelen en thuisverzorgingsproducten voor mensen met een beperkte mobiliteit om hun sociaal leven en onafhankelijkheid te vergroten. Sinds het geboortejaar 1957 is het basisprincipe nog steeds hetzelfde gebleven, namelijk dat de rolstoelen moeten worden aangepast aan de gebruiker en niet andersom. Het zogeheten "modulaire systeem" dat ze gebruiken, laat een snelle en gemakkelijke assemblage toe van de rolstoel zodat deze beantwoordt aan de persoonlijke noden en het comfort van de rolstoelgebruiker. Voor de productie wordt onder meer gebruikgemaakt van staal en aluminium. Alle Vermeiren producten zijn voorzien van het CE label.