Over ons

Aandacht

& betrokkenheid

Blijven wonen in uw eigen huis,

leven in uw eigen omgeving, een dagje weg met de auto samen met uw partner, (klein)kinderen, uw dagelijkse boodschappen doen in het winkelcentrum, in uw eigen bed slapen, etc. Voor veel mensen is dit als vanzelfsprekend, maar niet voor mensen met een lichamelijke beperking!

U heeft een mobiliteitsbeperking door ouderdom of ziekte, maar u wilt graag zo lang mogelijk zelfstandig en onafhankelijk blijven.

Wij begrijpen hoe belangrijk dit voor u is en denken graag met u mee in het vinden van de juiste oplossingen om dit te bereiken.

Wie is M'bility

Social Enterprise

M'bility wil zichzelf profileren als een zogenaamde Social Enterprise. Een onderneming die naast winst maken als doelstelling heeft om een maatschappelijk probleem aan te pakken door te ondernemen. Sociaal ondernemers ondernemen om de wereld te verbeteren. Het zijn ondernemingen die de maatschappelijke missie van hun bedrijf voorop stellen en waarvoor geld verdienen van secundair belang is.

We verdienen geld met de verkoop van onze producten en diensten en herinvesteren o.a. een groot deel van onze winst in het bedrijf om zo onze maatschappelijke impact te vergroten.

Samen
staan we sterker

Wij geloven dat we samen sterker zijn dan alleen en schromen er dan niet voor om andere partijen in te schakelen als blijkt dat dit tot het beste resultaat voor onze klanten leidt. Daarnaast geloven we ook dat we samen met onze medewerkers, toeleveranciers en klanten de beste productkeuzes kunnen maken tegen de meest gunstige prijzen.

M'bility

zekerheden

- Service met een glimlach
- Aandacht & betrokkenheid
- Scherpe prijzen
- 100% tevredenheidsgarantie!

We geven graag iets terug!
M'bility Foundation

Onze doelgroep ondersteunen

Momenteel wordt er hard gewerkt aan de oprichting van de M'bility foundation. Dit fonds (stichting) heeft tot doel om mensen en/of projecten binnen onze doelgroep financieel te ondersteunen. Minimaal 10% van onze winst komt direct ten gunste van de M'bility Foundation.

Binnenkort kunt u hier meer informatie over terugvinden op deze website.