HARMAR

Pinnacle SL600E

    740x570
  • 740x570
  • 1920x2233
  • 1920x1280

Een fijne en geruststellende gedachte dat uw traplift u keer op keer geruisloos naar boven of beneden brengt. Een traplift die voldoet aan de strengste veiligheidseisen en die zo ontworpen is dat deze geen enkel onderhoud nodig heeft. Geen smeermiddelen dus altijd een schone en vetvrije rail!

Het gepatenteerde aandrijfsysteem maakt de lift niet alleen erg stil, maar houd ook het energie verbruik laag waardoor u op een volle accu maar liefst tot 60 keer op en neer kunt. Opgeklapt is de Pinnacle traplift slechts 26 cm breed en is hiermee de smalste traplift ter wereld in zijn klasse. Voldoende ruimte over dus voor andere trapgebruikers.

Specificaties
Geschikt voor gewicht tot 160kg
Maximale lengte/afstand 21 meter
Tot 60 x op/neer op acculading (afhankelijk van gewicht gebruiker)
Montage direct op de traptreden
Slechts 26 cm breed bij opgeklapte zitting
Wordt geleverd inclusief 2 draadloze afstandsbedieningen
Garantie: 3 jaar op onderdelen, 10 jaar op de rail, 1 jaar op de accu's
Terug naar trapliften Neem contact met ons op
Harmar

De Harmar liften worden voor, maar vooral ook in samenspraak met, mensen met een lichamelijke beperking ontwikkeld. Ze kenmerken zich door hun duurzaamheid, eenvoud in bediening en de goede prijs/kwaliteitverhouding. De meeste liften kennen dan ook een standaard garantietermijn van 3 jaar. Door het ruime assortiment is er voor iedere situatie wel een juiste oplossing! Harmar is een Amerikaanse producent van autoliften, trapliften en verticale platformliften. Harmar, met het hoofdkantoor in Sarasota (Florida) en opgericht door Chad Williams in 1998, is uitgegroeid tot marktleider in de USA. In de eerste vijf jaar van haar bestaan was het bedrijf maar liefst 2200% gegroeid en behaalde hiermee een 60ste plaats in de lijst van Amerikaanse top 500 van snelst groeiende bedrijven. (Inc magazine, Inc 500 list). In 2010 was het bedrijf inmiddels 10.000% gegroeid ten op zicht van het begin in 1998 en stond men voor de tweede keer in de Inc 500 lijst. In 2009 werden de eerste producten verkocht in Europa en inmiddels maken duizenden mensen wereldwijd dagelijks gebruik van de diverse Harmar liften.