Trapliften

Een geruststellende gedachte is dat uw traplift u keer op keer, dag in dag uit veilig naar boven of naar beneden brengt.
En eigenlijk is dit alles wat een traplift moet doen.

Bij het bepalen van ons trapliften assortiment hebben wij onder andere gekeken naar op zaken als prijs, installatie, toepasbaarheid en design. Wij willen graag trapliften kunnen bieden tegen een gunstige prijs zonder af te doen aan kwaliteit of veiligheid. Maar ook de toepasbaarheid is belang zeker gezien het feit dat we in Nederland veel smalle en steile trappen hebben. Een andere belangrijke factor was de installatietijd en onderhoud (indien van toepassing) aangezien loonkosten de totaalprijs vaak enorm kunnen beïnvloeden.

M’bility heeft, rekening houdend met het bovenstaande, bewust gekozen voor Harmar (traplift voor rechte trappen) en Premium (traplift voor gebogen trappen). Met deze twee merken kunnen wij vrijwel iedere woning voorzien van een traplift voor een gunstige prijs zonder enige concessies te doen aan kwaliteit en betrouwbaarheid.

Een traplift is altijd maatwerk en we komen graag persoonlijk bij u thuis om de mogelijkheden voor uw situatie te bespreken.
Wilt een een afspraak maken of eerst meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.