Als u wat slechter ter been bent, is het zeer praktisch om overal uw scootmobiel mee naartoe te kunnen nemen. M’bility kan u hier als dé specialist in mobiliteitsvoorzieningen uitstekend in helpen. U kunt bij ons terecht voor een zeer praktische opvouwbare scootmobiel. We hebben een model voor u ter beschikking dat voldoet aan alle praktische eisen.

Scootmobiel opvouwbaar, kies voor het gemak

Mobiliteit is uiteraard van vitaal belang voor mensen met een lichamelijke beperking. Het is dan ook belangrijk om alles in het werk te stellen om dit te bereiken. Eén van deze mobiliteitsoplossingen voor mensen waarbij hun onafhankelijkheid in het gedrang komt door een medische aandoening of gevorderde leeftijd is een opvouwbare scootmobiel. Het kiezen voor een scootmobiel die opvouwbaar is, is een keuze voor het gemak. U hoeft geen enkel moment mis te grijpen en te behelpen met alle risico’s van dien. M’bility heeft als specialist in mobiliteitsoplossingen uiteraard een uitstekend geschikte opvouwbare scootmobiel in het assortiment opgenomen. We hebben hiervoor een overwogen keuze gemaakt voor de ATTO van Movinglife.

Movinglife scootmobiel

Onze keuze voor de ATTO scootmobiel van Movinglife is bijna logisch. De ATTO van Movinglife is immers speciaal ontworpen om, wanneer u dit wenst, de scootmobiel eenvoudig mee te nemen in de auto, trein of zelfs het vliegtuig! De scootmobiel is in ongeveer 10 seconden te transformeren in een handige (kleine en compacte) trolly waardoor u de scootmobiel eenvoudig kunt vervoeren. Daarnaast kunt u de trolly in twee of drie delen splitsen waardoor de ATTO vrijwel in iedere kofferruimte van de auto past!     

De kleine krachtige lithium batterij zorgt er voor dat u tot 15 KM kunt afleggen en is volledig opgeladen in slechts 4 uur. Tevens is de accu uitneembaar en slechts 1,85 kg. Standaard is de maximum snelheid van de ATTO 6 km/u. De ATTO scootmobiel van Movinglife is van een uitstekende kwaliteit en heeft een keurige prijsstelling

Bij de ATTO scootmobiel zitten daarnaast ook handige accessiores zoals een tas, een houder voor krukken en een zachte overtrek voor over de stoel.

Informatie of persoonlijk advies over het gebruik van een opvouwbare scootmobiel

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of persoonlijk advies over het gebruik van een opvouwbare scootmobiel. We zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur. Onze medewerkers informeren u graag persoonlijk over deze ATTO scootmobiel van Movinglife. Desgewenst kunt u op afspraak deze opvouwbare scootmobiel komen bekijken in onze showroom. M’bility is gevestigd aan de Florijnstraat 8A, 4879 AH Etten-Leur.