Uw rolstoel of scootmobiel meenemen in de auto?

Bent u op zoek naar een passende oplossing om uw rolstoel of scootmobiel makkelijk en op een veilige manier mee te nemen in de auto of zit u permanent in een rolstoel en wilt graag mee in de auto? Dan kan M’bility u zeker verder helpen. M’bility is gespecialiseerd in mobiliteitsvoorzieningen voor mensen met lichamelijke beperkingen. We hebben onder andere een ruim aanbod in kofferbakliften en platformliften van de beste aanbieders op dit gebied.

Praktische oplossingen voor vervoeren van uw rolstoel of scootmobiel

Het is voor veel mensen erg lastig om een scootmobiel in de auto te vervoeren. Het probleem is vaak dat een scootmobiel net even te zwaar is en/of een onhandig formaat heeft om deze in de auto te tillen. Daarnaast kan de stabiliteit of een lichamelijke beperking van de gebruiker ook een rol hierin spelen. M’bility heeft echter een aantal zeer praktische mogelijkheden om een scootmobiel in de auto te vervoeren. Ons assortiment bestaat uit voorzieningen van merken als Harmar en Ricon. Dit zijn de topmerken op het gebied van deze mobiliteitsvoorzieningen.

Autoliften voor in- en uitladen scootmobiel/rolstoel

Een autolift, ook wel kofferbaklift genoemd, voor een scootmobiel of een rolstoel maakt het mogelijk om deze mobiliteitsvoorzieningen zonder zware inspanningen in en uit de auto te tillen. Kofferbakliften worden over het algemeen achter in de bagageruimte van de auto geplaatst en maken het mogelijk om d.m.v. een bijgeleverde (draadloze) handbediening een scootmobiel of (elektrische) rolstoel in en uit de auto te hijsen. Uiteraard gaat het hijsen altijd elektrisch, maar afhankelijk van het model kan het naar binnen of naar buiten draaien ook geheel elektrisch. Natuurlijk is het belangrijk dat de laadruimte van uw auto groot genoeg is om uw scootmobiel of rolstoel in te plaatsen. De kofferbakliften zijn over het algemeen, afhankelijk van het model, geheel in te stellen op de afmetingen van de laadruimte in uw auto. Een ander groot voordeel van deze liften is dat u niet meer ruimte achter uw auto nodig heeft dan de afmeting van uw scootmobiel of rolstoel. Omdat iedere situatie anders is kunnen wij naast de Harmar liften ook andere merken/modellen leveren en installeren, waardoor er bijna altijd een geschikte oplossing is. De kofferbakliften kunnen, afhankelijk van het merk en model, een gewicht hijsen tot maar liefs maximaal 204kg. Weke lift in uw situatie het beste is, bespreken we graag met u samen.

Ricon Platformliften voor mensen die permanent in een rolstoel zitten

Ons assortiment Ricon platform- of plateauliften zijn gemaakt voor mensen die permanent afhankelijk zijn van een rolstoel en met rolstoel en al in de auto willen reizen. Deze liften zijn uitstekend geschikt voor zowel particulier  als commercieel (Taxibusjes) gebruik. De Ricon platformliften kenmerken zich vanwege hun prijs-kwaliteitverhouding, eenvoudige gebruik, veiligheid en duurzaamheid. De Ricon platformliften zijn desgewenst te leveren in combinatie met automatische deur-openers en draadloze afstandsbediening, waardoor de lift nog gebruiksvriendelijker wordt. Ricon biedt een grote verscheidenheid aan modellen waardoor er voor iedere situatie wel een pasklare oplossing is.

Contact

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of persoonlijk advies over deze mobiliteitsvoorzieningen. Onze vakkundige medewerkers helpen u graag verder. U kunt dit het beste doen door ons contactformulier in te vullen en hierbij vragen we u om alvast het model en bouwjaar of uw kenteken van uw auto hierop te vermelden. Tevens vragen we u om alvast weer te geven of u interesse heeft in de mogelijkheden van het vervoeren van een rolstoel of scootmobiel. Aan de hand van deze gegevens kunnen we voordat we u terugbellen alvast de benodigde informatie bij elkaar zoeken om u zo goed mogelijk te kunnen informeren.