Veel ouderen, mensen die moeilijk ter been zijn of een andere lichamelijke beperking hebben, ervaren vooral het traplopen als groot struikelblok. Veel huishoudelijke ongelukken bij deze groep mensen vinden dan ook op de trap plaats. Om toch thuis te kunnen blijven wonen en op een veilige manier een etage hoger of lager te komen, kan er een traplift worden geplaatst. M’bility heeft als specialist in mobiliteitsvoorzieningen een uitgekiemd assortiment in trapliften. Voor bijna iedere trap hebben wij een geschikte traplift voor u beschikbaar.

Belangrijke factoren bij de keuze voor trapliften 

Een traplift brengt u op ieder gewenst moment op een veilige manier naar boven en naar beneden. U hoeft hiervoor alleen maar in de zitting plaats te nemen zonder halsbrekende toeren uit te hoeven halen. Om u als mobiliteitsspecialist goede trapliften aan te bieden tegen een gunstige prijs zonder af te doen aan kwaliteit of veiligheid, hebben we diverse factoren mee laten wegen bij het bepalen van ons trapliften assortiment. Ook zaken als installatiemogelijkheden, toepasbaarheid en het design hebben een rol gespeeld bij het maken van onze keuze. Vooral de toepasbaarheid is van groot belang, zeker gezien het feit dat we in Nederland veel smalle en steile trappen hebben. Een andere belangrijke factor was de installatietijd en onderhoud (indien van toepassing) aangezien loonkosten de totaalprijs vaak enorm kunnen beïnvloeden. 

Een traplift met een draagvermogen tot 160kg!

Natuurlijk kunnen wij een traplift leveren voor iedereen die er één nodig heeft, maar als één van de weinigen in Nederland kunnen wij ook een traplift leveren met een draagvermogen tot maximaal 160kg. Daar waar verschillende merken een maximaal gewicht aan kunnen van 125-130kg gaan wij nog een stapje verder. Niet alleen in gewicht, maar ook in situaties waar het een steile trap betreft (tot 70 graden) kan deze traplift de zwaardere gebruiker moeiteloos keer op keer veilig naar boven of beneden brengen.

Meer informatie en persoonlijk advies over de plaatsing van trapliften

Het kiezen en het laten plaatsen van een traplift is altijd maatwerk en we komen graag persoonlijk bij u thuis om de mogelijkheden voor uw situatie te bespreken. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor het maken van een afspraak hiervoor. U kunt ons uiteraard ook benaderen voor meer informatie en persoonlijk advies over de plaatsing van trapliften. We zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur. 

 Zomersluiting: 29 juli t/m 21 augustus